Εκπαίδευση

  • Ψυχοθεραπεύτρια για άτομα, οικογένειες και ζευγάρια
  • ΜSc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας

  • Πιστοποιημένη Σύμβουλος Καριέρας και Εκπαίδευσης
  • Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ψυχικής Υγείας και Εποπτείας σε επαγγελματίες

Michelle Φραντζή Karan

H Michelle Φραντζή Κaran είναι εγγεγραμένη Ψυχοθεραπεύτρια από τον Ευρωπαϊκό και Παγκύπριο Σύνδεσμο Ψυχοθεραπευτών με αριθμό εγγραφής 066-FMPAP-SF. Εξειδικεύεται στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία για οικογένειες, ζευγάρια, ενήλικες και εφήβους.

Είναι απόφοιτη του Συστημικού Ινστιτούτου Κύπρου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Υπήρξε λέκτορας πανεπιστημίου για περισσότερα από 10 χρόνια και συντονίστρια πρακτικής άσκησης μεταπτυχιακών φοιτητών στη Συμβουλευτική. 

Εργάζεται ιδιωτικά για περισσότερο από 10 χρόνια με ενήλικες, εφήβους, οικογένειες και ζευγάρια που αντιμετωπίζουν ψυχολογικές και επικοινωνιακές δυσκολίες.

Έχει επίσης εργαστεί σε ψυχιατρικές κλινικές και κέντρα αποκατάστασης με ασθενείς (με σοβαρές ψυχιατρικές διαγνώσεις) και τις οικογένειές τους.

Φιλοδοξεί να παρέχει ένα εξειδικευμένο επαγγελματικό περιβάλλον στα άτομα που εισέρχονται στο γραφείο της, προκειμένου να ενθαρρύνει και να ενδυναμώσει τη ζωή και το σύστημα θετικών πεποιθήσεων των ανθρώπων αυτών.

Διευθύνει το ιδιωτικό γραφείο “Journey to Talk” στη Λεμεσό από το 2010 με προκαθορισμένα ραντεβού δια ζώσης, αλλά και διαδικτυακά όπου χρειάζεται.

Το “Journey to Talk” λειτουργεί ως επίσημος αντιπρόσωπος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Πιστοποιημένων Συμβούλων (NBCC) αλλά και ως παγκύπριος αντιπρόσωπος του προγράμματος ανάπτυξης δεξιότητων για παιδιά ηλικίας 5-14 ετών Brainobrain στην Κύπρο.

 

“Είμαστε όλοι ταξιδιώτες στη ζωή, μερικοί με πολλά και μεγάλα ταξίδια, άλλοι με σύντομα και λίγα, μερικοί με πολλούς συνταξιδιώτες και άλλοι με λίγους. Είναι σημαντικό να επιλέξεις: που, με ποιον και πως θέλεις να ταξιδεύεις”. – Michelle Φραντζή Karan